pühapäev, 9. detsember 2012

Tuul. Küsimus

Tuulega on elus vedanud, st midagi hullu pole kogenud. Ega ei tahaks ka. Ühes kiirelt kokkulõigatud videos (originaal Mart Kainel'ilt) oli natuke ka tuulest juttu. Tsipa piinlik kuulata, sest "kuradeid" oli palju. Ju siis oli emotsioon nii ehe.

KÜSIMUS: Nimetage see spordimees, kes kaamera ees samuti kõvasti "kuradeid" loobib?


8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kristina Šmigun-Vähi. Olümpiamängudel, kui ei pea.

Armo ütles ...

Pakun Kuusmaa alias Sumo

lehtsabaH ütles ...

Ma pakun Urmas Välbe

eduardp ütles ...

Urmas Välbe on õige vastus. Punkt. Hea näide on SIIN

Anonüümne ütles ...

Kas endistest Kaido Kaaberma ka mitte ei pildunud neid kuradeid liiast? (ise olin 1992 veel suht poisike, aga just kui meenub eesti keele õpetaja parasiitsõnadest näitena toodud lause kuskilt Barcelona OM-lt, kus intervjuus iga kolmas sõna olla saba ja sarvedega olnud :)

eduardp ütles ...

:)
Mina pole Kaabermad nõndaviisi rääkimas näinud, aga ju siis võeti intervjuu otse peale ebaõnnestunud(??) võistlust. Igal juhul on inimene vahetult peale sooritust adrenaliini täis ja ei kontrolli end piisavalt. Kas peakski?

Kristiina Šmigun-Vähi arenes selles osas kenasti - esialgne temperamentne jutt häiris paljusid eestlasi (mind siiski mitte), kuid praegu on ta intervjuud andes oma sõiduvees.

Kuid Urmas Välbel on stiili ja jutt avab spordi köögipoolt paremini kui mistahes viisakas intervjuu (vähemalt mulle tundub nii). Tõsi, ka ropu kõnepruugiga võib kiiresti ära harjuda.

Anonüümne ütles ...

Kurat pole just eriti ropp sõna:)
Aga seda videot vaadates - aeg läheb ikka kurradi ruttu, alles see oli, kui sai Kainelsiga koos 91.a. oma viimasel n.ö. päris matkal käidud ...
RR

eduardp ütles ...

Uus film - Andres Sõber ja "kuradid" (SIIN)
Hästi paneb!