pühapäev, 11. märts 2012

Elusse tasakesi tagasi

Nädala kestnud haigus hakkab visalt taganema. Ehkki palavik taandus paar päeva tagasi, ei saanud sellest aru keha kattev nahakiht, mis kõrvetas ja valutas nagu oleks üleni põletushaavades. Elu oli ohkimaajav ja tundus lõputu piinana, kuniks tuli hea mõte. Kestvusvõistluse ajal on tavaline, et valu korral tuleb võtta Ibumetini või Ibuprofeni. Võtsin ja oh imet, valu taandus ja pole tagasi tulnud! Nii lihtne see oligi.

Palaviku ja valutava nahaga suutsin reedel siiski nautida Markus Puusepa ettekannet kartograafiakonverentsil. Ei saanud arugi, et tal oli hommikul kell 9 valminud ettekandest läinud salvestamisel pool kaduma ja alles teiste ettekannete ajal suutis osa taastada. Tõsi, uus versioon oli tulnud originaalist erinev. Ettekannet on tagantjärgi võimalik vaadata SIIT, Markuse etteaste algus on 152:00.

Seoses deklinatsiooniga ja kaartide pööramisega sattus kätte üks eriliselt huvitav eksemplar. Ükski geoinformaatiline valem ei suutnud seda kaarti paika panna ja ka käsitsi läks parasjagu aega. Ja kui lõpuks sai kaart koordineeritud, siis ... Loodetavasti kompasse koolilastele välja ei jagatud :)

Medalijahi suusa-o etapid on läbi ja kolme medaliga jätkavad 19 orienteerujat. Paljud neist langevad jooksus kindlasti tahapoole, kuid nii mõnigi peapretendent võidule jätkab täiseduga. Nimed on toodud o- foorumis.

20.märtsil toimub Keilas O-ÖÖ, seda juba 5.korda. Paar KP-d tuleb ka ekspertidele.

2 kommentaari:

Karli ütles ...

Ibumetin ja ibuprofen on hea lapse (lihtsalt) erinevad nimed:)

Head paranemist!

Anonüümne ütles ...

EOLi andmebaasis on selle kaardi juures kommentaar "trükitud kaardi põhjasuund valet pidi".

RR