kolmapäev, 11. august 2010

Augustikuu tegemisi

Kõigepealt on vaja jõuda Migovosse, Lõuna-Ukrainasse, kus toimuvad laup-pühap Euroopa MV 24h rogainis. Ärasõit venib, loodetavasti saame veel täna õhtul liikuma. Kuid karta on, et puhkuseks jääb enne starti tsipa vähe aega.

Maastik on mägine, suurimad kõrguste vahed ulatuvad 400m-ni. Kes tahab võtta kõik punktid, peab 24h jooksul läbima 110-120km ja võtma 4000m tõusu.

Panin oletatava piirkonna kaardile (punane joon lapiti, sinine pikuti kaardileht). Keskus jääb ilmselt ala põhjaserva, kirdenurk on tasasema reljeefiga.

Kui jõuame Ukrainast tervelt tagasi, siis järgmine võistlus on kohe reedel 20.augustil EMV sprint Tallinna Botaanikaaias. Samal hilisõhtul on Uljastes EMV öine, kuid sellest stardist loobun.

Ja siis tuleb kõige tähtsam võistlus - EMV tavarada Selgisel, minu jaoks raskel maastikul. Kuid kuulda ja lugeda on, et konkurendid (eriti RR) teevad selle jaoks kõvasti trenni.

Kui saaks, siis elaks kaasa homsele MMi tavarajale. Tahaks loota, et Eesti orienteerujatelt tuleb kasvõi üks õnnestunud sooritus sellel aastal. Trenni tehakse ju looma moodi.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Paistab, et teil tuleb seal põnev võistlus.

Edu kõigile osalejatele :)

AL