teisipäev, 9. veebruar 2010

Simpel Session - meedia ämber

Juhuslikult leidsin internetist info, et Simpel Sessionit saab vaadata ka LIVE'is. Noh, mõtlesin, et võiks natuke vaadata ka, mida see Madis sinna juba 10. korda tegema läks ja millega üleüldse noored tegelevad.

Kuid see vaatemäng haaras kohe esimesest hetkest, tunnid möödusid ahhetades ja ohhetades täiesti märkamatult. Pühapäevane BMX-ratta finaal oli surmatrikkide paraad, mis kulmineerus viimases vooru. Siis oli küll tunne, et enam konte ei loeta. Üks kõvemaid vendi on oma elus üle 30 korra luid murdnud, ühel teisel võeti kruvid välja vaid 6 päeva tagasi... Üllatuslikult ei juhtunud siiski midagi hullu, vaid mõned kondid ning üht-teist veel.

Kodus vaatasime kolmekesi, Lee Tartus LIVE'is ja Madis kohapeal.



.
.
.
.
.
.
.
.
.





Sai ka pildistatud, Print Screeniga. Mõni näide.

Kuid tõeline jama oli ikka see, et finaalidest ei tehtud otseülekannet telesse. Võistluse atmosfäär oli pingeline, kuid väga sõbralik. Võistlejad jäid hästi meelde, sest nende riietus, käitumine ja trikid olid erilised, eestlaste suure sõbra ja Simple Sessioni aktiivse propageerija, kommentaatori Zack Yankushi alias Catfish'i töö oli super.

Kuid mis ma siin ikka jahun, kes ei näinud, see ei näinud. Aga ETV lühiklippi peab vaatama, eriti parimate BMX-i sõitjate Bezanson'i ja Banasiewicz'i õhulende. Lisaks, et selliseid lende oli palju.

Lisan siia ka ühe pildi Madise rulaharrastuse algusaegadest. Hilisemad trikid olid juba päris vinged. Aga ma oleksin näinud teda parema meelega jooksmas ja suusatamas...



Kommentaare ei ole: