laupäev, 27. veebruar 2010

Laupäevahommikuselt

... uimaselt.

Mingit muusikapala kõrvus ei helise, sest eile õhtul sai üle 1,5h kuulatud Mihkel Polli kontserti Keila Muusikakooli kammerlikus õhustikus. Hullult keerulised klaveripalad ja kõik ilma noodita. Uskumatu ajuehitus. Näppudest ja muust pole mõtet rääkidagi.

Eile sai registreeritud rogaini EMile Migovosse (hetkel registreerunud). Odavam registreerimine (a 40 EURi) lõpeb esmaspäeval 1.märtsil. Ülekande tegemine osutus keeruliseks ja jääb esmaspäevaks, sest Ukraina pangal pole IBAN-koodi. Ülekandetasu tavalise rahvusvahelise ülekandena maksab aga 360.- EEKi.

Eestil on olümpial läinud sombuselt, kuid mitte katastroofiliselt. Enam-vähem normaalselt. Ja mõnusalt suhtusid oma sooritustesse mehed-laskesuusatajad. Põhiline on ikkagi mitte masendusse langeda ja jääda. Ikka edasi. Imestan näiteks, et Alaver soovib veel suhelda Pulleritsu või Pahviga. Ma saadaks need mehed küll mõne artikli järel ...

Jäähoki finaal tuleb üks vihane ja mõttetu mäng. Kahju, et nii läks. Rootsist kahju, Soomest kahju, vene hokiga on omad suhted.

Hommikul tuli jaanuarikuu kommunaalarve - 3956.- krooni. See on kõigi aegade rekord. Siit saab ainult edasi minna, nagu sportlased olümpial oma tulemusi kommenteerivad. Tahaks olla laps, siis ei oleks ... ja kommunaalmakse (nagu Pipi ütles). Neid esimesi õnneks pole.

Mälumängu seis:

7 RR
5 Gea
3 AL
1 Erik
1 Heidi
1 Jürgen
1 Laevuke
1 Marek
1 RO
1 M.
1 LL
1 Ott
1 h.p.
1 Margus
1 liina
1 KE

Kommentaare ei ole: