laupäev, 6. juuni 2015

Väsimuse kiuste

Käisin täna esmakordselt Audevälja (praegu Kobru) kaardil, mille Tiit Tatter oli juba kolmandat korda kaardistanud, kuid kus pole väga ammu ühtegi o-jooksu tehtud. Eelmine kord kaardistas ta seda aastal 1991 ja 1992 toimus seal Suvejooks?. Samal päeval, kui käibele läks eesti kroon (Urmas Laev, 2015).

Maastik ise oli lahe, ehkki huvitavat reljeefi jagus üsna piiratud alale. Lühiraja osas sai koore põhiklass, kuid kuna ise lähen homme (pühapäeval) Tartu Xdreamile, valisin M50 klassi raja.

Kuid ka sellel rajal oli raske, sest kõva väsimus oli sees nii enne jooksu kui pärast. Loodetavasti saan homseks rivisse, sest tiimikaaslased on füüsiliselt heas seisus.

Tänane jooks algas vale teevalikuga, kus lihtsa teejooksu asemel valisin esimesse punkti otsemineku. Helerohelise metsa piiri ei tajunud, kaldusin suunaga paremale (nägin seda jooksul, kuid tahtsin püüda rohelise piiri, mille sees tegelikult olin).

Kui esimese KP piirkonda jõudsin, ootas seal ees 2min varem startinud Savinov ja punkti juures 2min hiljem startinud Rämmann. Ja nii me kolmekesi lõpuni jooksime. Etapil 7-8 lasksin Andruse ette, et ta viga teeks. See õnnestuski etapil 8-9, kus sain KP9-s kahest konkurendist ca minuti ette. Kuid nad tegid selle vahe kiiresti jooksuga tasa, jäin ise võsasse kinni. Ja nagu ennist ütlesin, oli minek väga raske.

Tulemused

Nüüd peab siis homse päeva üle elama, taastuma ja järgmisel nädalavahetusel Mercury tiimis Jukola avavahetuses lahingusse minema.

Kuid homme on ka Norra MK lühirada tänane sprint tühistati puutevaba SI seadistuste tõttu.

Ja veel, pühapäeva hommikul algab Svaasimaal 3-4 ööpäevane Expedition Africa, kus osaleb ka Estonian ACE Adventure Team (nr 16). Pöidlad pihku!


Kommentaare ei ole: