esmaspäev, 30. jaanuar 2023

TTcup

Lähed väikesele turniirile, millest on otseülekanne internetti, kohal 2 kohtunikku, osalustasu ei ole ja iga mängu eest teenid raha. Võit 8, kaotus 2 euri.  Harrastajale arusaamatu.

Käisin TT Cupil. See on turniir enam-vähem nelja võrdse osaleja vahel, kes pannakse kokku korraldaja poolt. Võimalik mängida pea iga päev, kui selleks soovi avaldad ja vabu kohti on. Kokku on 3 turniirimängu ja lisaks 3.-4. või 1.-2. koha mäng.

Neid turniire mängitakse üle maailma, ühtse standardi järgi. Kõik mängijad ja mängud on andmebaasis ja kodulehel nähtavad, sh on järelvaadatavad Youtube'is. Vinge süsteem, aga ei saanud esialgu aru, kust tuleb selle jaoks raha?

Esimene kohtumine jaapanlasega (Y. Kobayashi) läks aia taha - 0:3. Saal oli harjumatu ja olemine kandiline.

Teise kohtumise prantslasega (V. Oberle) kaotasin ülinapilt 2:3, viimane sett 10:12. 

Vanema eestlasega (M. Ojamaa) õnnestus esimene mäng võita 3:2 ja 3.-4. koha mäng 3:0. Panen lingi ühest pallivahetusest (SIIN). Karm mäng see lauatennis.

Muide, 1930. aastal keelati Nõukogude Liidus lauatennis 30 aastaks. Miks?

Teenisin 20 euri, millest parkimistrahviks läks 15. Üritasin kontrolli üle kavaldada ja panin Mustakivi keskuse juures hommikul vara parkimiskella natuke hilisemaks (tasuta parkimine oli 2h, siis pidi kellaaega uuendama). Kontrollil oli selline avang aga teada ja tegi mulle kähku mati ära (kui maletermineid kasutada).


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lauatennis oli aastatel 1930-1950 N.liidus keelatud seetõttu, et targad asjapulgad olid veendunud spordiala kahjulikkuses nägemisele.
311°; 0.0842 nm

eduardp ütles ...

Just, ohtlik silmadele, seega riigi kaitsevõimele. SIIN p.3