laupäev, 10. märts 2018

Pinksimees

Täna olin pinksimees, Forellis, Rahvapinksi 7.etapi 92 osalejaga turniiril, reitinguga 400+ grupis. Teisipäevaste trennidega Keila Koolis on tekkinud hea pallitunnetus, kus ka kiiretel pallivahetustel on löögid kontrolli all. See on mõnus tunne. Seetõttu ootasin väga tänast võistlust, et head seisundit realiseerida ja ühtlasi testida mänguvormi päriselus. Trenn on trenn, kuid võistlusmängud hoopis midagi muud. Viimase 2 aasta jooksul olen vaid ühel Keila turniiril osalenud, seega napib võistluspinges mängimise kogemusi. Reitingus seisan hetkel 458. positsioonil.

Reitingud reitinguteks, täna tegin 9 mängu, sain kaks nappi kaotust 2:3 ja 7 üsna turvalist võitu, kus andsin kokku ära 2 setti. Enesetundele see hästi ei mõjunud, sest tasavägised, võidetavad mängud kaotasin. Need olid pea ainukesed vastased, kes said minu servidega kenasti hakkama (pildil servimas) . Paljude mäng sai servivintidega ära lõhutud.

Kokkuvõttes tuli 25.koht, mis oli 2 kaotuse juures maksimum.

Kõrvaloleval pildil mängivad Floren ("lipsuga") ja Laur (habemega). Esimesele kaotasin 2. ringis, kuid Keila trennikaaslane Laur, keda ikka olen võitnud, võitis hoopis teda. Lõpuprotokollis olin mõlemast eespool. Nii see pinks on, oluline on ka vastase mängustiili sobivus.

Turniiritabelid

2 kommentaari:

kodulehe tegemine ütles ...

Väga huvitav blogi, edu Teile!

eduardp ütles ...

Tundub, et mingi robot on lugema sattunud :)