esmaspäev, 15. mai 2017

Uusi lihaseid avastamas

Kui mängida aastas vaid ühe korra jalgpalli, siis on selge, et ilma kangete jalgade ja valutavate lihasteta ei pääse. Nagu ka aasta tagasi, ajas töökaaslane Anton VII korruselt pundi kokku ja registreeris meid Eesti Energia jalgpalliturniirile. Seekord oli kokku vaid 4 meeskonda, kellest kaks mängisid esikohale ja kaks kolmandale.

Meie esimene mäng oli Elektrilevi'ga, kellega osutus matš üllatavalt tasavägiseks ja mõlema poole jaoks võimalusterohkeks. Meil varumehi polnud (üks oli isegi puudu), kuid esimese kohtumise pidasime siiski kenasti vastu ja lõpetasime 1:1 viigiga. Tundsin end ootamatult hästi ja ehkki kaotasime Narva karjäärile ja Estonia kaevandusele korralikult, sai ka nendega julgelt mängida. Mis sest, et mõnede karjäärimeeste soojendusdresside seljal oli kiri "JK Sillamäe Kalev", kaotasid nad ometi kaevanduse meestele 1:2.

Pühapäeva kanget olemist leevendasin labida liigutamisega - 7 tundi maa kaevamist ja selle nädalavahetuse seiklussport oligi tehtud. Huvitav, ootamatu, samas rutiinne ja totaalselt kurnav - täpselt nagu Xdream. Üldkehaliseks ettevalmistuseks ja vaimu treenimiseks suurepärased harjutused.

Nüüd on vaja jälle jooksurütmi saada. Ootan laupäevast Libahundi rogaini Aegnal, sest, kummaline küll, sellele saarele polegi varem sattunud. Kahjuks jääb sellel aastal Libahundiga samal ajal toimuval Tallinn City Trail'il käimata.

Nädala huvitavamate sündmuste hulka jäi veel kahepäevane konverents maapõuepoliitikast ja




Kaido Külaotsa poolt toodud maleülesanne väga ammusest ajast. Valge alustab ja matistab 1 käiguga.


Ja muidugi kaasaelamine meie ACE Logistic Adventure Team'ile Hispaania ARWC etapil https://tracktherace.com/raid-gallaecia-2017/live, kus nad saavutasid 3.koha. 

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Olid ajad:) Tänapäeval peaks 4 käiku tegema ...
RR

eduardp ütles ...

See oli vist võimalik enne aastat 1900, aga ma pole kontrollinud.