pühapäev, 31. juuli 2016

Sissejuhatus erialasse - Koprakarikas

Koprakarika 3 päeva Eostes ja Himmaste sprint 2. päeva õhtul olid hädavajalikud stardid peale matka ja enne veteranide MMi. Seetõttu jätsin ära Xdreami Pärnu etapi, mille algus õhust vaadates oli üliatraktiivne (SIIN).

Kõik kolm metsajooksu starti olid erinevad.

Esimesel päeval jäin ette poolel maal 6 min hiljem startinud Tiit Talile, mille järel hoidsin talle järele ja vaatasin, kuidas meister hirmkõval kiirusel punkte läbis. Paaris kohas korrigeerisin suunda, kuid Tiidu poolt arendatud kiirusel poleks ma suutnud iseseisvalt orienteeruda. Küll aga püsisin kannul, mis oli iseenesest hea märk.
Tulemused

Teine päev läks täiesti aia taha. Vigade põhjuseks oli eelkõige otsustamatus punktile lähenemisel. Siia-sinna väristamiste tõttu kaotasin suuna ja tegin 3 väga suurt viga. Lihtsalt ei julgenud suunaga otse punkti peale minna.
Tulemused
Kolmandal päeval tegin oma töö puhtalt ära ja võitsin M50/M55 klassi. Ehkki joosta oli raske, sest tõusu anti kõvasti, polnud jooksukiirusel vist häda midagi. Ehkki on selge, et paremate konkurentidega võrreldes on kiiruse ülessaamine nädalaga üsna raske ülesanne. Seda näitas ka Himmaste sprint.
Tulemused
Himmaste sprinti panin täiega, kuid kõrgete nõgeste sees raskesti leitav 6.KP ja sellele järgnev raske läbitavusega põhjapoolne teevalik 7.KP-sse lisasid ajale liigsed 1,5 min. Kiiruse osas polnud ma võrdne ei Tiidu ega Maido Kaljuriga.
Tulemused



Kommentaare ei ole: