neljapäev, 18. aprill 2013

Suts ja valmis - Tallinna MV öises

Tallinna MV öises orienteerumises Lohusalus. Esimene orienteerumisstart sellel aastal.

Stardiaeg oli kell 22.06, kodust sõitsin välja 21.35. Starti oli maad päris palju - 1,6km (Lohusalu parklast Meremõisa triangulatsioonitornini). Läks kiireks, kuid kohale jõudsin 2min enne aega.

NB! Et näha kaarti suuremana, tuleks see parema nupu vajutusega avada eraldi aknas.

Võtsin rahulikult ja punktid tulid ilusti kätte. Seisakuid oli omajagu, kuid edasi-tagasi mõttetut kihutamist seekord mitte. Iga kord, kui mingi suurem küsimus tekkis, oli ka rajameister Mait Tõnisson kohal. Ja nii ca 3 korda. Tatsus teine vaikselt ringi nagu vaim, kontrollis olukorda.

Suurem viga tuli peale vaatepunkti KP18-ga raja lõpuosas. Hakkasin järjekordselt liiga vara punkti otsima. Hädalisi oli teisigi. Ka järgnevad punktid tulid kätte pooleldi õnnekombel.

Ise jäin sooritusega rahule, ehkki tulemus oli viletsapoolne. Maastik, kaart ja rada olid kõik väga ok. Mõnus. Kuid Jüriööl tuleb teine jooks, palju kiirem. Lahingusse lähen viimases pikas vahetuses.

Kodus kell 23.30.

Tulemused


1 kommentaar:

Mait ütles ...

Tere Ets,

Loodan, et ei eksitanud.Püüdsin vaikselt jälgida. Kui olen rajad välja mõelnud ja punktid metsa viinud, siis on ikka soov näha, kui osalejad püstitatud ülesannet lahendavad. Saab kogemusi järgmisteks kordadeks.